Політика

Керівники Житомирської області та нардепи вітали з Великоднем: листівки, відео та пости у Facebook

9 April 2018, 13:24

Посадовці та народні депутати традиційно вітають жителів Житомира та області з Воскресінням Христовим.

Хтось записує відеопривітання, хтось розміщує вітальні листівки, а дехто обмежується лише дописом у соцмережах.

Голова облдержадміністрації Ігор Гундич напередодні Великодня записав відеопривітання, в яке увійшли кадри святково прикрашеної Михайлівської.


Голова обласної ради Володимир Ширма обмежився лише вітанням на офіційному сайті. Мер Житомира вітав зі святом лише у Facebook, а на сайті міської ради розмістили відео з вітаннями від Рада Християнських Церков Житомирщини.


Вітають своїх виборців з Великоднем і народні депутати. Зокрема, мажоритарники Павло Дзюблик (Малинський округ) та Олександр Ревега (Бердичівський округ) підготували спеціальні вітальні листівки, які виклали на своїх Facebook-сторінках.



Борислав Розенблат (м.Житомир) зичив усім добробуту, любові, миру та «справжнього Великоднього дива». Володимир Арешонков (Коростенський округ) бажав, щоб «переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжували наші родини, давали кожному з нас сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ». Володимир Литвин (Новоград-Волинський округ) нагадував, що «Воскресіння Христове закликає нас до терпіння й смирення, до молитви, до надії, що Бог даруватиме нам те, що є найнеобхіднішим: мир, злагоду, душевну і тілесну міць, можливість працювати і мати від того радість».

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 7 на 8 квітня разом із житомирянами до освячення пасхальних кошиків у Свято-Михайлівському соборі долучилися віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко, голова облдержадміністрації Ігор Гундич та мер Житомира Сергій Сухомлин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пасха Великдень вітання нардеп  
Матеріали по темі