Місто

​На «молитовному сніданку» в Житомирі говорили про мир в Україні та закликали до єдності

10 April 2018, 16:56

На «молитовному сніданку» в Житомирі 10 квітня представники різних релігійних конфесій, громадські діячі, влада міста та області молилися за мир в Україні, духовне єднання, порозуміння та визволення від ворогів. Молитва тривала трохи більше півгодини. Опісля з вітальними словами до присутніх звернулися міський голова Сергій Сухомлин та голова облради Володимир Ширма.

«Великдень - це великий день, який дає усім нам надію. Надію на вічне життя, заможну сильну Україну, надію на сильну громаду. Ми всі різні, але у нас є шанс і сила для об’єднання. Я хочу, щоб цей захід став традиційним для того, щоб ці речі, які нас можуть об’єднати - це духовність, це культура, це любов до нашої Батьківщини, до нашої громади нас усіх об’єднали. Дай Бог усім нам добра, миру та любові», - каже Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Молитовні сніданки» давно вже існують в розвинутих демократіях, у нас він вперше. Надіюся, що спільна молитва за нашу державу, за наших воїнів, за нашу землю, за нашу державу буде лунати у всіх містах, усіх районах, у всіх селищах і селах нашої області. Тільки у єдності наша сила», - додає голова Житомирської облради Володимир Ширма.

Ідея вперше провести «молитовний сніданок» у Житомирі належить Раді Християнських Церков та міськраді. За словами останніх, захід відбувся за кошти благодійників, з міського бюджету не витратили ані копійки.

Кого запросили на перший «молитовний сніданок», дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, у переддень Великодня міськрада розмістила відео з вітаннями від Ради Християнських Церков Житомирщини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: молитовний сніданок Великдень  
Матеріали по темі