Культура

У Житомирі проходить виставка художниці Неоніли Косницької, чиї полотна знаходяться у 7 країнах світу

27 April 2018, 10:14

У художньому салоні на Театральній у Житомирі триває виставка картин житомирської художниці Неоніли Косницької. Виставка під назвою «Цитати без купюр» відкрилася 20 квітня і триватиме до кінця місяця.

На виставці проекспоновано більше 20 полотен, на яких зображені портрети, натюрморти, краєвиди різних міст, в тому числі Житомира. Легко впізнається стіна будинку на Михайлівській, де зараз висить великий екран, а під ним відкрили фонтан, а також Михайлівський собор у вечірніх барвах.

Неоніла Косницька родом з Хмельницької області. Навчалася на факультеті живопису Делакосхідного інституту мистецтв у місті Владивосток (РФ). Член Національної спілки художників України. З 1997 року живе і працює в Житомирі. Її роботи знаходяться в музеях, державних музеях та приватних колекціях України, Росії, Білорусі, Нідерландів, США, Німеччини, Польщі та Канади.

Як повідомляв Житомир.info, 14 лютого 2018 в Домі української культури у Житомирі пройшла виставка картин «П’ята пора року» заслуженого художника України Юрія Дубініна, а на початку квітня цього року в «Гнатюк Арт Центрі» відкрилась п’ята експозиція, присвячена місту, дівчатам і весні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виставка художник Косницька  
Матеріали по темі