Фоторепортаж

​У Житомирі до Дня закоханих відкрили виставку картин «П’ята пора року». Фоторепортаж

14 February 2018, 17:53

14 лютого в Домі української культури відкрили виставку картин «П’ята пора року». Автором картин є заслужений художник України Юрій Дубінін.

«Виставка просвячена прекрасному романтичному святу – Дню закоханих. Це такий подарунок для житомирян. Я все життя працюю над цією темою. Тут представлено 38 картин. "П'ята пора року" – це стан душі, коли людина почуває себе між небом і землею, але не знає, де знаходиться. Це ейфорія, ейфорія закоханості», – розповів про свою виставку художник, автор картин Юрій Дубінін

Довідково: Юрій Дубінін народився в 1962 році у місті Ашхабад. В 1978 році закінчив Житомирську художню школу. В 1981 році закінчив Желєзногорське художнє училище. В 1992 році закінчив Московський Державний академічний художній інститут ім. В.І. Сурикова, майстерня «Мистецтво графіки і плаката». З 1991 року учасник багатьох персональних, обласних, всеукраїнських та міжнародних виставок. В 1993 року член Національної Спілки художників України. Працює в жанрі живопису і графіки.

Нагадаємо, житомирські поліцейські долучилися до всеукраїнського флешмобу #policelovestory і розповіли про кохання на службі.

Що планують дарувати закохані житомиряни у День Святого Валентина своїм другим половинкам та чи збираються його взагалі відзначати, дивіться тут.

Нагадаємо, цього року в День закоханих у Житомирі планують одружитися 25 пар.

Як повідомляв Житомир.info, 14 лютого Житомирський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану прийматиме заяви та реєструватиме шлюби з восьмої ранку до опівночі. Акцію, приурочену до Дня святого Валентина, назвали «Кохання поза часом».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День закоханих 14 лютого Дубінін виставка картин 
Матеріали по темі