Місто

Спеціалісти житомирського «Центру захисту тварин» в гідропарку шукали нових господарів для безпритульних собак

1 May 2018, 15:29

Впродовж кількох годин у житомирському гідропарку волонтери та представники КП «Центр захисту тварин» шукали нові родини для підопічних підприємства.

На окремій локації можна було познайомитись із песиками та забрати їх до себе додому. Для цього необхідно було лише розповісти волонтерам про умови в яких буде проживати тваринка, обмінятись контактами та підписати формальний договір.


За словами директора КП «Центр захисту тварин» Олександри Мельник, до цього громадські організації, які опікуються безпритульними тваринами, кілька разів влаштовували подібні «пікніки», однак централізовано спільно з комунальним підприємством така акція проходить вперше.

«Суть нашого заходу – привернути увагу наших мешканців і, можливо, гостей міста до того, що для того, щоб взяти собі друга, необов’язково брати породисту тварину. Багато гарних, відданих та щирих тварин знаходиться на вулиці, на нашому підприємстві, у наших волонтерів. Саме з такою метою ми вирішили познайомити наших підопічних з мешканцями міста. І, до речі, двох тваринок ми вже прилаштували в нові родини: двоє дівчаток вирушили в нові родини. І дивлячись на результати, на актуальність таких заходів, то на перспективу можна і далі таке проводити. Це об’єднує, це історія про мир у всьому світі та доброту», - розповідає Олександра Мельник.

Керівниця підприємства каже: житомиряни охоче підходять та знайомляться із тваринками. З огляду на ажіотаж, який спричинила поява тварин, подібні заходи можуть стати доброю традицією, переконана Олександра.

Як повідомляв Житомир.info, Центр захисту тварин запрацював на околиці Житомира влітку 2016 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Центр захисту тварин собака кіт гідропарк  
Матеріали по темі