Події

Подробиці аварії на вулиці Вокзальній: за кермом був 22-річний житомирянин, він та троє пасажирів у лікарні

3 May 2018, 15:29

У Житомирі 3 травня близько 6.50 водій автомобіля «Фольксваген» на перехресті вулиць Вокзальної та Гоголівської, не впоравшись з керуванням транспортним засобом, здійснив зіткнення з електроопорою та бетонною огорожею.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«На місці події працювали патрульні та слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Встановлено, що за кермом «Фольксвагена» перебував 22-річний житомирянин. Його та трьох пасажирів, жителів обласного центру віком від 19 до 32 років, було госпіталізовано до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. Ще одному 22-річному пасажиру надано медичну допомогу та призначено амбулаторне лікування», - інформують правоохоронці.

Попередня правова кваліфікація події – ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Нагадаємо, раніше речниця ГУНП повідомляла, що водій автомобіля місце ДТП залишив, а травми отримали п’ятеро пасажирів автівки. Згодом з’ясувалося, що один із травмованих був за кермом, але відразу про це правоохоронцям не повідомив.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 29 квітня поблизу Бердичева нетверезий водій на Chery збив стовп: одна людина загинула, двоє травмовані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія ДТП поліція  
Матеріали по темі