Події

Житомирський безхатченко поранив двох чоловіків, вдарив дівчину і погрожував ножем «колегам» по Центру

7 May 2018, 15:04

5 травня на території житомирського Центру обліку бездомних осіб патрульні поліцейські затримали зловмисника, який ножем поранив двох чоловіків і вдарив в обличчя жінку.

Про це повідомило управління патрульної поліції Житомирської області у фейсбук.

«5 травня, о 14 годині, по спецлінії 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Іподромній у Житомирі громадянин під час конфлікту наніс двом чоловікам тілесні ушкодження, а саме в область грудної клітини та шиї. Надалі правопорушник напав на жінку та завдав декілька ударів в обличчя. Громадянам, котрі перебували в Центрі обліку бездомних осіб, зловмисник погрожував ножем», - повідомляється у дописі.

Прес-офіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк уточнив , що йдеться про одного з підопічних Центру обліку бездомних осіб. У злості він ножем вдарив одного з «колег» у шию, іншого – в обличчя, а дівчину 1994 року народження – кулаком в обличчя. За даними прес-офіцера, потерпілих з ножовими пораненнями шпиталізували.

Патрульні поліцейські затримали чоловіка, який кидався з ножем на людей, та передали його слідчим.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2018 року житомирська поліція розшукала чоловіка, який поранив ножем колишню дружину, штрикнув себе у шию і втік.



Фото патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж поранення безхатченко Центр обліку поліція  
Матеріали по темі