Фоторепортаж

​Декоративні кущі біля оновлених житомирських тротуарів і нова квадратна бруківка. Фоторепортаж

7 May 2018, 17:12

З приходом травня вулиці Житомира змінилися на краще: металеву огорожу замінили на живу, з декоративних кущів та зелені. Зокрема, біля ЦУМу на Київській кущі розквітли і виглядають дуже привабливо. Де-не-де кущики не прижилися і всохли.

Через новий дизайн тротуарів перенесли зупинку на Київській недалеко від перехрестя з Театральною: тепер вона біля готелю «Україна».

Нова бруківка, яку вкладають біля Житомирського автодорожнього коледжу, має квадратну, а не прямокутну, форму. Це було заплановано через вузькість тротуару, - розповів у коментарі Житомир.info радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович.

«І прямокутна, і квадратна плитка були закуплені ще до початку виконання робіт в одного виробника, це завод Ковальської. Квадратна плитка передбачена для вузьких тротуарів, таких, як по вулиці Велика Бердичівська, щоб провести укладку максимально якісно. Така ж плитка буде укладатись далі по Великій Бердичівській аж до майдану Корольова», - розповів Олександр Черняхович.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці квітня 2018 на початку Великої Бердичівської висадили дві сотні кущів дерену та спіреї.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тротуар кущ вул. В. Бердичівська  
Матеріали по темі