Місто

​Навпроти автодорожнього коледжу в Житомирі висадили дві сотні кущів дерену та спіреї

26 April 2018, 16:05

У «зеленій зоні» поруч з реконструйованим тротуаром на Великій Бердичівській у Житомирі 25 квітня комунальники висадили розсаду декоративних і квітучих кущів.

Всього висадили 205 кущів дерену, гортензії, вельгели та спіреї, - розповіла Житомир.info інженер садово-паркового господарства комунально-спеціалізованого ремонтно-будівельного підприємства «Зеленбуд» Житомирської міськради Галина Жук.

«26 квітня на Великій Бердичівській працівники «Зеленбуду» висадили 72 куща червоного дерену (це декоративно-листяна рослина), 16 кущів гортензії квітучої, вона цвіте біло-рожевим, 16 квітучих вельгел та 101 спірею японську», - розповіла Галина Жук.

З її слів, по інший бік вулиці, де 19 квітня розпочалася реконструкція тротуару, не садитимуть нічого: там занадто вузька зелена смуга.

Нагадаємо, у жовтні 2016 року під час реконструкції тротуару на Великій Бердичівській випадково виявили цегляне підземелля.

Як повідомляв Житомир.info, 19 квітня біля автодорожнього коледжу в Житомирі на тротуарі почали знімати асфальт, а реконструюватиме тротуар львівська компанія «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія», з якою судиться мерія. Частина низькорослих туй, які в жовтні 2016 року висадили на вулиці Театральній у Житомирі, почала хворіти і була поміщена у розсадник КП «Зеленбуд».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тротуар КП "Зеленбуд" кущ вул. В. Бердичівська  
Матеріали по темі