Місто

На роботу пришкільних таборів цього року витратять 760 тис. грн з бюджету Житомира

11 May 2018, 10:10

Влітку 2018 року в Житомирі функціонуватиме 31 пришкільний табір денного перебування, на роботу яких виділено 760 тис. грн коштів міського бюджету.

Про це за результатами координаційної ради з питань відпочинку та оздоровлення дітей 10 травня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«Щодо підготовки таборів з денним перебуванням при навчально-виховних закладах міста, то в Житомирі в 2018 році заплановано функціонування 31 пришкільного табору з денним перебуванням із прогнозованою кількістю дітей – 2923 та терміном функціонування – 14 робочих днів. Табори розпочнуть працювати з 31 травня 2018 року (на базі ЗОШ №5 – з 29 травня). Вартість харчування у цих таборах становитиме 36 грн. З міського бюджету для функціонування таборів з денним перебуванням при навчально-виховних закладах міста виділено 761,4 тис. грн», - поінформувала мерія.

Директор житомирського позаміського оздоровчого табору «Супутник» Любов Ковальчук розповіла, що табір буде готовий до початку оздоровчого сезону 25 травня.

Зі слів керівниці закладу, в таборі вже проведені навчання з пожежної безпеки, вже укомплектовано штат кухарів та склад педагогічних працівників, проведені профілактичні роботи у басейні табору, укладено договір щодо вивезення сміття, здійснені відповідні процедури через систему «Прозоро» для закупівлі продуктів харчування, проведено поточний ремонт у приміщеннях табору та інше.

За даними директора Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради Ольги Юрченко, у Житомирі вже є громадські організації, які готові також долучитися до їх проведення.

«Театралізоване дійство «Кольорові канікули» під час першої зміни у ПЗОВ «Супутник» вже підготувало управління культури міської ради, а за сприяння управління культури, у кінотеатрі імені І.Франка з 31 травня до 20 червня буде проходити кінофестиваль «Всі ми родом з дитинства. Міський культурно-спортивний центр міської ради створює відпочинкові групи при підліткових клубах за місцем проживання, які також забезпечуватимуть активне дозвілля для близько 250 дітей», - інформує прес-служба мерії.

Нагадаємо, 4 квітня 2018 виконавчий комітет міської ради прийняв рішення «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей міста Житомира у 2018 році»: цього року житомирська влада вперше продасть 50 путівок до табору «Супутник».

З табірними змінами, положенням, графіком прийому громадян, переліком необхідних документів можна ознайомитись в рубриці «Оздоровлення» на офіційному веб-сайті Житомирької міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: оздоровлення відпочинок табір путівка  
Матеріали по темі