Влада

​Пожежа почалася у пивній ресторації, прибудованій до молодіжного центру, - УДСНС в Житомирській області

19 May 2018, 13:18

Пожежа у Молодіжному центрі міста Новоград-Волинський Житомирської області почалася через займання впритул розташованого літнього павільйону пивної ресторації «Князь Острозький».

Про це 19 травня Житомир.info повідомила прес-служба управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«19 травня о 03:55 до Служби порятунку «101» м. Новоград-Волинський надійшло повідомлення про пожежу в літній дерев’яній прибудові пивної ресторації «Князь Острозький», яка поширилася на впритул розташований «Молодіжний центр» управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради. По прибуттю на місце події підрозділів ДСНС було встановлено, що дерев'яний павільйон на площі 90 кв. м повністю охоплений полум'ям, через вікна та по дерев'яних пустотах полум'я вийшло на дах двоповерхового молодіжного центру і купол фасадної частини», - поінформували рятувальники.

Щоб побороти полум’я, пожежні застосували автодрабину, три висувні пожежні драбини та засоби малої механізації для розрізання та знімання металевих листів покрівлі.

За даними УДСНС, пожежу гасили без малого 7 годин. Вогонь знищив 1500 кв. м покрівлі і частково майно на першому поверсі. Рятувальниками вилучили матеріальні цінності, оргтехніку та майно.

«На місці події працюють 6 одиниць пожежної техніки, в тому числі 1 – від військової частини, 30 рятувальників та оперативна група управління ДСНС області», - повідомила прес-служба о 13 годині. Обставини пожежі встановлюють.

Нагадаємо, вночі 19 травня у Новограді-Волинському загорілась будівля Молодіжного центру, де тільки-но зробили ремонт.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2017 року на Великій Бердичівській у Житомирі горів торговельний центр «Тріумф», у квітні 2018-го - мангал з шашликами в одному з кафе житомирського ТРЦ «Глобал UA», а 15 травня цього року 13 вогнеборців уночі гасили пожежу на території паперової фабрики у Коростишеві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа УДСНС Молодіжний центр  
Матеріали по темі