Події

В одному з кафе житомирського ТРЦ «Глобал UA» горів мангал з шашликами

7 April 2018, 12:54

Близько 12 години у кафе «Шашличний двір», що знаходиться біля катка у ТРЦ «Глобал UA» по Київській у Житомирі, сталося займання.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«Близько 12 години над «Глобалом» був чорний дим, на зупинці з боку міста відчувався сильний запах шашлику. Здивувалися, але хіба мало що. Скупилися в «Ашані», пішли на пиво. Половина кафе закриті. Продавець однієї з піцерій розповіла, що спалахнув мангал «Шашличного двора», був відкритий вогонь. Частина кафе відразу ж закрилася, частина працює. Охорона схвильовано перемовлялася по рації. Продавщиця сказала, що витяжка в ТРЦ потужна, запаху вже немає, нікого не евакуювали», - розповіли відвідувачі ТРЦ.

Близько 12.30 кафе «Шашличний двір» вже було відкрите, як і всі інші заклади. Запах горілого ще відчувався, продавець сказала, що горіло щось в двигуні, мангал електричний, - уточнили відвідувачі «Глобал UA».

У прес-службі управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області Житомир.info розповіли, що даних про пожежу у ТРЦ «Глобал UA» в них немає.

«Співробітники УДСНС до гасіння не залучалися», - уточнили в прес-службі.

Нагадаємо, у грудні 2017 року на території торгового центру загорівся утеплювач даху. На місце події виїжджали 2 відділення рятувальників та автомобіль з драбиною. В грудні 2016 року в кафе «Шашличний двір» у ТРЦ «Глобал UA» двоє працівників поліції з Брусилівського району напідпитку лаялися та погрожували відвідувачам ножем.

Як повідомляв Житомир.info, 28 березня 2018 року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив провести масштабні перевірки торговельних центрів України після пожежі в російському місті Кемерово.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ТРЦ «Глобал UA» Глобал мангал  
Матеріали по темі