Місто

​У проекті «Мамине серце» житомирянка Лілія Ільницька розповіла, як разом з чоловіком виховують сестричок загиблого героя

9 June 2018, 11:18

Житомиряни Андрій та Лілія Ільницькі, які у 2014 році втратили на війні єдиного сина Дмитра, розповіли програмі ТСН про те, як виховують однорічних сестричок героя – Машу, Сашу і Дашу.

Спецпроект «Мамине серце» з Лілією Ільницькою вийшов на ТСН 8 червня.

«Її життя було присвячене єдиному сину Дмитру. Найщасливіший день – 29 листопада, день, коли її хлопчик з'явився на світ. Через 24 роки саме це день став і найстрашнішим, бо син загинув. Втративши єдину дитину, вона зважилася на кардинальні зміни в своєму житті», - йдеться у сюжеті.

У спецпроекті мама героя розповіла, як довго не могла вмовити чоловіка народити ще одну дитину і який аргумент виявився найсильнішим.

«Я уже їздила, лікувалась, готувалась, а він іще був не готовий. Казав, що це буде зрадництво з нашого боку, бо ми так само любитимемо другу дитину, як Діму. Але у мене не було часу чекати – мені було не 35 і не 40, а всіх 47. І я сказала: «Андрій, ми без Діми просто загинемо, а хто буде ходити до нього на цвинтар?».

Детільніше – в сюжеті ТСН:


Нагадаємо, родина Ільницьких у 2014 році втратила єдиного сина: «кіборг» 95-ї бригади Дмитро Ільницький помер у лікарні Красноармійська від поранень, отриманих під час обстрілу «градами». 12 квітня 2017 в житомирському перинатальному центрі 48-річна Лілія Ільницька народила трійню. На сесії 20 квітня 2017 року житомирські депутати проголосували за виділення 1,2 млн грн на квартиру родині Ільницьких, а в травні сестричкам загиблого «кіборга» нарешті передали візочок для трійнят.

11 квітня 2018 Житомир.info був у гостях в Ільницьких та подивився, як батьки героя виховують трійнят.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ільницькі трійня кіборг Дмитро Ільницький  
Матеріали по темі