Влада

Жебрівський звільняється з посади голови Донецької ОДА та запрошує на «Купальські роси» в Житомирській області

11 June 2018, 12:41

Павло Жебрівський подав президенту заяву на звільнення з посади голови Донецької військово-цивільної адміністрації.

Про це сам Жебрівський написав 11 червня на своїй сторінці у Facebook.

«Рівно три роки тому Президент призначив мене головою Донецької обласної державної адміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації. Три неймовірно важкі, проте насичені й цікаві роки. За цей час мені та моїй команді вдалося впровадити та розвивати низку проектів - «Опорна школа», «Український донецький куркуль», забезпечити житлом дітей-сиріт, ремонтувати дороги, розробити концепцію формування єдиного українського культурного простору... У суботу зустрівся з Президентом України Петром Порошенком та попросив його про мою відставку. Він мою заяву прийняв, і у середу її має розглянути Кабмін. Дякую усій своїй команді за роботу, дякую жителям Донеччини за підтримку та розуміння», - повідомив Жебрівський.

Нагадаємо, Павло Жебрівський народився в селі Немиринці Ружинського району Житомирської області, з 4 лютого по 19 грудня 2005 року був головою Житомирської ОДА. Вже тривали час він організовує в Немиринцях свято «Купальські роси»: в Житомирі з тиждень тому на вулицях з’явилися сіті-лайти з фотографією Жебрівського та запрошенням на цьогорічне святкування.


Як повідомляв Житомир.info, на парламентських виборах у 2014 році Павло Жебрівський балотувався в народні депутати від Бердичівського округу №63, але програв кандидату від БПП Олександру Ревезі. 11 червня 2015 року президент Петро Порошенко у Маріуполі представив нового голову Донецької облдержадміністрації – Павла Жебрівського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Жебрівський ОДА Донецьк Івана Купала  
Матеріали по темі