Фоторепортаж

Біля кінотеатру «Україна» в Житомирі облаштовують сквер: планують встановити квіткову арку та скульптуру

13 June 2018, 13:17

У Житомирі біля кінотеатру «Україна» комунальники облаштовують сквер з лавками для відпочинку.

У коментарі Житомир.info 13 червня головний архітектор Житомира Юрій Безбородов розповів про те, що зараз розглядаються варіанти щодо встановлення садово-паркової скульптури на постаменті в середині скверу.

«Наразі поновлене мощення всередині скверу, передбачене встановлення лавок для відпочинку, квіткової арки, централізованого поливу газону, висаджується озеленення, дерева (зокрема вже висаджені клени), зроблене нове світлодіодне освітлення. Також, планом озеленення передбачається інтеграція існуючих клумб, що висадили мешканці прилеглого будинку та підприємці. Зараз роздивляємось варіанти по встановленню садово-паркової скульптури на постаменті, що вглибині скверу. Також будуть встановлені лавки для відпочинку. Виконавцем та замовником робіт є КП «Зеленбуд», - розповів Юрій Безбородов.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2016 року міськвиконком затвердив перелік тимчасових споруд, які підлягають демонтажу у зв’язку з реконструкцією тротуарів в центрі міста: з 1 вересня повинен був початися демонтаж п’яти кіосків та павільйону з літнім майданчиком «Три гусі». Проте, демонтаж павільйону-кафе «Три гусі» розпочався лише у січні 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Безбородов сквер кінотеатр  
Матеріали по темі