Події

На перехресті в Житомирі, де днями збили дівчинку, під колеса легковика потрапив 7-річний хлопчик

22 June 2018, 14:16

На перехресті Велика Бердичівська-Довженка у Житомирі, де 20 червня Lanos збив дівчинку, 22 червня знову трапилася дорожньо-транспортна пригода з дитиною.

Цього разу під колеса ВАЗу потрапив хлопчик 2010 року народження, - розповів Житомир.info речник управління патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

«22 червня зареєстрована ДТП з дитиною на перехресті вулиць Велика Бердичівська й Довженка. Попередньо відомо, що автомобіль ВАЗ 2101, водій 1949 року народження, рухаючись по Великій Бердичівській в бік центру міста, здійснив наїзд на хлопчика 2010 р. н. За даними очевидців, пригода сталася в момент перемикання сигналу світлофора: автомобілю – на червоний, пішоходу – на зелений. Дитина передчасно вийшла на проїжджу частину, за окремими свідченнями – розмовляючи по телефону, а водій ВАЗу не помітив малолітнього пішохода через ГАЗель, яка стояла на узбіччі. Хлопчика забрали до лікарні у Станишівці», - розповів Ігор Іванюк.

Речник ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко додала, що пригода трапилася об 11.10, дитині 7 повних років. Хлопчика без свідомості доставили до реанімаційного відділення Житомирської обласної дитячої лікарні.

Як розповіла сайту о 15.30 житомирянка Любов, яка була свідком ДТП, пригода сталася не на зміні сигналів світлофора, а на червоний для автомобілів.

«Я особисто бачила, як всі машини зупинилися, і тільки ВАЗ на великій швидкості пролетів перехрестя, так би мовити, добивав світлофор. Була ще жінка, яку він зачепив, але вона відбулася переляком. А хлопчика просто зніс. Я про це все розповіла поліції як свідок», - сказала Люба.

Нагадаємо, 20 червня близько 20.30 на перехресті Довженка-Велика Бердичівська в Житомирі автомобіль Lanos збив дівчинку 2005 року народження. За даними поліції, наразі дівчинка перебуває на домашньому лікуванні – у неї садна, забої та перелом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп дитина ВАЗ  
Матеріали по темі