Влада

У САД прокоментували претензії житомирських дорожників щодо боргу по зарплаті

26 June 2018, 15:20

26 червня в приміщенні Служби автомобільних доріг у Житомирській області відбувся брифінг першого заступника начальника САД Сергія Заїки.

Під час зустрічі з журналістами чиновник дав пояснення щодо питання по неотриманню заробітної плати працівниками підрядної організації ДП «Житомирський облавтодор».

«Всі ви знаєте про події, які відбулися у нас вчора на трасі Київ-Чоп, що працівникам облавтодору не виплачено зарплату. Хочу наголосити на тому, що Служба автодоріг має договір з облавтодором, всі роботи, які він виконує ,приймаються вчасно, і оплата також здійснюється вчасно. Протягом січня-червня загальна сума, яка була сплачена облавтодору, становить 46 млн 283 тис. грн. Далі хотів би пояснити, що Служба автодоріг не має ніякого права втручатись у фінансово-господарську діяльність підрядних організацій. Це питання по заробітній платі вчора було підняте не до нас, це питання було до директора облавтодора. Всі роботи, які вони виконували з початку року, всі були Службою автодоріг прийняті і оплачені в повному обсязі», - сказав Сергій Заїка.

На запитання Житомир.info, чи буде все ж робітникам виплачено зарплату, перший заступник начальника САД повідомив, що не володіє такою інформацією.

«У нас немає інформації про те, чи людям пообіцяли, що виплатять ту зарплату, яку їм боргують. Впливу на них у нас немає», - наголосив чиновник.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 25 червня дорожники вийшли на блокування траси Київ-Чоп у Пулинському районі, протестуючи проти заборгованості перед працівниками райавтодорів. Люди не отримували зарплати з березня 2018 року, і лише організаторам перекриття – працівникам Новоград-Волинської ДЕД - частково погасили борги у п’ятницю, 22 червня. Проте, дорожники знову обіцяють перекрити трасу, якщо з ними не розрахуються до 2 липня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД Заїка борг дорожники  
Матеріали по темі