Події

​Дорожники перекрили міжнародну трасу в Житомирській області, бо з березня не отримують зарплату

25 June 2018, 12:02

Представники районних філій ДП «Житомирський облавтодор» 25 червня перекривають трасу міжнародного значення Київ – Чоп в Пулинському районі Житомирської області через кількамісячні борги по зарплаті.

Про це Житомир.info по телефону розповіли представники філії Новоград-Волинської ДЕД ДП «Житомирський облавтодор».

«Зарплат ми не бачимо з березня, не тільки працівники нашої філії, а й решти філій – Коростенської, Бердичівської, Зарічанської та інших. 18 червня цього року ми відправили лист за підписом близько 40 людей на голову Житомирської обласної державної адміністрації Ігоря Гундича, начальника ДП «Житомирський облавтодор» Олександра Мельниченка та ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» Романа Косинського, в якому попередили, що збираємось перекривати трасу і що будемо звертатися до поліції щодо дій ДП «Житомирський облавтодор», - розповіла нам працівниця Новоград-Волинської філії Надія.

Зі слів жінки, 22 червня працівникам Новоград-Волинського ДЕД перерахували борги за березень і частково за травень, однак представники інших філій не отримали нічого, і трасу таки вирішили блокувати.

Перекриття дороги 25 червня транслювала житомирська журналістка Олена Кузнєцова.

Лист працівників Новоград-Волинської ДЕД, які вони надіслали на електронну адресу Житомир.info

Нагадаємо, керівником ДП «Житомирський облавтодор» Державної акціонерної компанії «Автомобільні дороги України» є Олександр Мельниченко. 18 червня 2018 активісти та члени громадської організації «Авто Євро Сила» влаштували акцію протесту під будівлею Служби автодоріг в Житомирській області: принесли з собою розірвані шини та плакати з вимогами відремонтувати дороги області.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2017 року через борги житомирські дорожники перекривали вулицю Перемоги в Житомирі. У квітні 2018 року голова ОДА Ігор Гундич заявив, що хоче «підняти з колін» Житомирський облавтодор, але не закриватиме очі на завищену вартість робіт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога перекриття облавтодор  
Матеріали по темі