Події

Поліцейські розшукали трьох братів з Житомирського району, які вдруге за два місяці втекли з дому

27 June 2018, 12:31

26 червня троє братиків, жителі одного із сіл Житомирського району, пішли на прогулянку та додому не повернулися. Хлопчиків шукали силами місцевої громади і поліції у кількох районах області й після півночі трійцю підлітків правоохоронці перестріли у м. Коростені та повернули у родину.

Про це 27 червня інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Близько 15-ї години 26 червня до Житомирського відділення поліції звернулися схвильовані жителі одного із сіл району і повідомили про зникнення трьох їх дітей віком 15, 13 та 12-ти років. За словами заявників, уранці хлопці вирушили на прогулянку та додому не повернулися. Самостійні пошуки дорослим не принесли жодних результатів.

«Загалом було з’ясовано, що розшукувані братики вже не вперше залишають домівку і подаються у мандри. За зібраними свідченнями, діти не мали конфліктів з дорослими членами родини. Тож очевидних мотивів нової утечі хлопців з домівки не було», - розповіла начальник підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.

У ході організованих першочергових заходів задіяні до їх проведення поліцейські опитали місцевих жителів і з’ясували, що вони бачили трійцю підлітків, які виїжджали за межі села на велосипедах. Потому вдалося встановити і відстежити можливий маршрут юних мандрівників. Відтак до їх пошуків долучилися поліцейські Житомира та ще кількох підрозділів Головного управління Нацполіції Житомирщини, на території яких могли з’явитися розшукувані.

«Урешті близько півночі працівники сектору реагування патрульної поліції Коростенського ВП ГУНП у райцентрі помітили трьох юних велосипедистів. Як виявилося, це і були розшукувані мандрівники. Підлітків поліцейські повернули у родину, провівши з ними переконливу роз’яснювальну роботу», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, на початку квітня 2018 року поліцейські розшукали трьох братів-школярів, які після занять у музичній школі додому не повернулися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція розшук брати Коростень  
Матеріали по темі