Події

​Поліція з’ясовує обставини загибелі молодої бердичівлянки, тіло якої знайшли в кущах

6 July 2018, 10:56

Увечері 5 липня у Бердичеві Житомирської області неподалік дороги перехожий виявив тіло жінки.

Про це 6 липня пише сайт Berdichev.biz.

«Вчора ввечері в місті було скоєно жахливий злочин: жорстоко вбили бердичівлянку 1981 року народження. Тіло нещасної виявив в заростях випадковий перехожий на ділянці дороги в мікрорайоні «Червона гора» в напрямку Елінгу приблизно о дев'ятій годині вечора. Як вдалося дізнатися нашим журналістам, жінка вийшла з дому о восьмій годині вечора - погуляти з собакою, а вже через годину була знайдена мертвою», - зазначається на сайті.

Керівник прес-служби головного управління Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко інформацію про подію Житомир.info підтвердила.

«Повідомлення про подію надійшло близько 21:20 від жителя райцентру. Чоловік розповів, що на узбіччі дороги він виявив тіло жінки. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи Бердичівського відділу поліції та головного управління Нацполіції в області. Зафіксовано, що неподалік проїжджої частини дороги, у кущах, знаходилося тіло жінки з видимими тілесними ушкодженнями. Особа жінки була встановлена, це місцева жителька, 1981 р.н. На даний час вирішується питання про призначення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. Також проведено огляд місця події. За цим фактом розпочате кримінальне провадження за кваліфікацією «умисне вбивство». Тривають заходи для встановлення обставин та причетних, чи причетної особи», - сказала Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2018 року в місті Бердичів Житомирської області чоловік побив і задушив дружину, матір свого 6-річного сина.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство вбивця поліція  
Матеріали по темі