Суспільство

За тиждень у Житомирській області Укртрансбезпека виписала штрафів більш як на 1 тис. євро за перевантаження автомобілів

7 July 2018, 09:30

Правцівники Укртрансбезпеки у Житомирській області за період з 28 червня по 4 липня нарахували плату за перевищення маси вантажу на загальну суму 1 тис. 158 євро.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації, посилаючись на начальника Укртрансбезпеки в області Юрія Осіпова.

«На цьому тижні у нас працює 2 вагові комплекси – у Кочерові та на в’їзді у Житомир. За минулий тиждень наші працівники склали 7 актів перевищення вагових/габаритних параметрів та нарахували плату за ці порушення на загальну суму 1 тис. 158 євро», – сказав Юрій Осіпов.

Також він додав, що до державного бюджету України перераховано 38 тис. 635 грн плати за проїзд.

В ОДА нагадують, що штраф за відсутність дозвільних документів при перевезенні вантажів із порушенням допустимих параметрів складає 1700 грн, а сума у євро залежить від відстані, яку проїхала машина із перевантаженням.

Як повідомляв Житомир.info, 11 червня у Житомирській області перевізника оштрафували на 6,6 тис. євро за перевантаження фури.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фура ваговий контроль  
Матеріали по темі