Культура

Підприємство члена Житомирського виконкому за кошти президентського гранту видасть книжку молодої письменниці

15 July 2018, 10:57

Молода буковинська письменниця Іванна Стеф’юк отримала грант президента, щоб надрукувати у Житомирі свою поетичну збірку.

Розпорядження «Про призначення грантів Президента України молодим діячам у галузі театрального, музичного, образотворчого мистецтва, а також молодим письменникам і майстрам народного мистецтва для створення і реалізації творчих проектів» президент Петро Порошенко підписав 13 липня 2018 року.

«СТЕФ'ЮК Іванні Іванівні – письменниці для видання поетичної збірки "Рибниця" на базі товариства з обмеженою відповідальністю "505" (м. Житомир) у розмірі 25 тисяч гривень», - зазначається у документі.


Директором ТОВ «505», яке займається виданням книг, є Олексій Євенок. Він та член виконкому Житомирської міської ради Руслан Годований – власники цього підприємства: маю там по 50%, що еквівалентно 500 грн.

Як повідомляв Житомир.info, в 2016 році грант президента України для обдарованої молоді отримала житомирська художниця Олена Андрущенко – 75 тис. грн для створення музей Трипільської культури в селі Городському Коростишівського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грант президент книга видавництво письменник  
Матеріали по темі