Місто

З нового комунального автобусу невідомі викрали вогнегасник, Житомирське ТТУ просить допомогти розшукати злодіїв

25 July 2018, 12:03

У Житомирі 5 липня в комунальному автобусі невідомі особи викрали вогнегасник, у ТТУ просять впізнати, та допомогти розшукати злодіїв.

Про крадіжку з МАЗу Житомир.info 25 липня розповів начальник автобусного парку Житомирського ТТУ Сергій Мейєр.

«5 липня у комунальному автобусі, який їздять №53 маршрутом, була здійснена крадіжка вогнегасника. Зранку, коли механік приймав автобус, побачив, що нема вогнегасника. Ми зняли відео з автобуса. Написали заяву до поліції, і вирішили про таку подію проінформувати нашу громаду, аби житомиряни дізналися, що є серед нас такі люди. А також, аби допомогли нам розшукати цих осіб. На відео видно, як хлопець з дівчиною заходять до автобуса о 12:47, а виходять з нього о 13:00, і один з вогнегасників опиняється у рюкзаку хлопця. Варто зазначити, що вогнегасник коштує 440 грн», - розповів Сергій Мейєр.


Прохання до житомирян, які впізнають особу, що викрала з комунального автобусу вогнегасник – зателефонувати за номером телефону 067411 63 68

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня 2018 року 14 нових комунальних автобусів, які взяли в лізинг, почали працювати на маршрутах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мейєр ТТУ автобус вогнегасник крадіжка  
Матеріали по темі