Місто

Влада Житомира планує впорядкувати «відпочинок» молоді за Будинком правосуддя

26 July 2018, 09:49

У сквері за Будинком правосуддя є «барна стойка», де збирається молодь, розважається, заважає мешканцям сусідніх будинків, створює погану «картинку» для гостей міста та не реагує на зауваження поліції.

Про це на позачерговій сесії міської ради 26 липня говорив депутат від ВО «Свобода» Олег Черняхович та запитував про дії міської ради щодо ліквідації цього «ганебного явища».

«Ми працювали по цьому з поліцією, кількість патрульних в Житомирі зараз недостатня. У нас є скарги людей, які живуть біля цього скверу. Щось забороняти – я б цього не робив. Якщо молодь там збирається, значить їм нема, де збиратися в іншому місці. До кінця цього тижня в сквері будуть розміщені таблички, спрямовані на комунікацію молоді, які там збираються, буде встановлений відеонагляд і три дня тому комунальне підприємство вже встановило там три туалети. Це нормально, коли молодь збирається, спілкується, це краще, ніж якби вони збиралися по гаражах. Ми зараз пробуємо взяти це під контроль і зробити їх відпочинок цивілізованим, що це нікому не заважало», - сказав Сергій Сухомлин.

Подробиці дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2016 року патрульна поліція інформувала про те, що неодноразово надходять виклики від жителів міста Житомира з скаргою на те, що відбувається масове паління тютюнових виробів в парковій зоні: Старий, Новий Бульвар, вул. Кафедральна (за будинком Правосуддя).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Черняхович Сухомлин міська рада сесія сквер Будинок правосуддя  
Матеріали по темі