Події

Поліція знайшла парубка, який у Житомирі «по приколу» викрав вогнегасник з комунальної маршрутки

31 July 2018, 12:00

20 липня до поліції звернулись представники комунального підприємства із заявою про крадіжку із маршрутного автобуса вогнегасника, а 30 липня поліцейські Житомирського відділу поліції за місцем проживання 23-річного молодика вилучили викрадений вогнегасник, сам парубок пояснити причину своїх дій не зміг.

Про це 31 липня повідомила прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Особу підозрюваного вдалося встановити завдяки зробленому у салоні відеозапису, ще кілька днів знадобилось, аби з’ясувати фактичне місце проживання чоловіка», - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

30 липня поліцейські в одній з квартир обласного центру виявили та вилучили викрадене комунальне майно.

«На запитання слідчих про мету крадіжки чоловік відповів риторичним: «Хай буде. По приколу…». Досудове розслідування за цим фактом проводиться за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відтак молодикові може загрожувати покарання від штрафу до 3 річного ув’язнення», - інформують правоохоронці.

Вилучений поліцією вогнегасник

Також керівник поліції міста розповів про направлення до суду і обвинувального акта щодо 37-річного житомирянина, який на початку червня викрав в обласному центрі штучне покриття з шкільного спортивного майданчика, облаштованого за кошти проекту «Бюджет участі». Цьому крадієві загрожує ув’язнення на термін від 3 до 6 років.

Як повідомляв Житомир.info, 5 липня у Житомирі в комунальному автобусі невідомі особи викрали вогнегасник, 25 липня ТТУ надало відео з камер у салоні автобуса та просили впізнати і допомогти розшукати злодіїв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція маршрутка вогнегасник крадіжка  
Матеріали по темі