Суспільство

Близько 200 жителів Баранівки вийшли прибирати вулиці після буревію

2 August 2018, 09:52

Несподівана стихія наробила чимало біди в Баранівці. З метою ліквідації наслідків буревію на території Баранівської громади 1 серпня провели толоку.

Про це інформує сайт Баранівської міської об’єднаної територіальної громади.

«Близько двох сотень жителів взяло участь у наведенні ладу. Люди дружно вигрібали, підмітали, рубали, різали та вантажили гілля на машини і трактори. Своїми силами комунальники не змогли б швидко впоратися з такими об’ємами робіт. На превеликий жаль не усі організації долучились до цієї благородної справи (запрошували у телефонному режимі, публікували оголошення в інтернет-мережі). Чомусь у толоці не взяв участь жоден працівник ні з адміністрації, ні з районної ради, хоча вони й проживають на території Баранівської громади. Прибирали узбіччя дороги, яка знаходиться в державному підпорядкуванні. Баранівська міська рада дякує кожному, хто не залишився байдужим й допоміг у ліквідації наслідків стихійного лиха. Попереду ще багато роботи, але найбільшу її частину ми вже здолали», - зазначається на сайті.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 30 липня райцентром Баранівка Житомирської області пронісся руйнівний буревій: вітер виривав дерева з коренями і перевертав кіоски.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Баранівка негода буревій  
Матеріали по темі