Місто

У житомирському Центрі захисту тварин розповіли, скільки безпритульних тварин стерилізували цьогоріч

8 August 2018, 14:10

У Житомирі станом на 31 липня вже стерилізовано та вакциновано від сказу 411 безпритульних собак та котів.

Про це 8 серпня у коментарі Житомир.info розповіла директор КП «Центр захисту тварин» Олександра Мельник.

«Щодо виконання основних заходів згідно міської програми «Житомир - дружнє місто до тварин» на 2018-2020 роки станом на 31.07.2018 (фактично почали з квітня, - уточ.): стерилізовано та вакциновано від сказу - 411 безпритульних собак та котів. Чіпування - 849 собак. Надано 1430 ветеринарних послуг фізичним та юридичним особам. Більше 50 власників домашніх тварин скористалися послугами готелю. Успішно проведено роботу з регулювання чисельності безпритульних тварин у Малині, смт Новогуйвинське та с. Левків. Наразі проводимо переговори щодо співпраці з найближчими ОТГ та готуємо інформаційно-просвітницькі заходи, зокрема, хочемо провести у місті першу виставку безпородних песиків», - розповіла Олександра Мельник.

За інформацією директора центру захисту тварин, згідно договору про співпрацю ТОВ «Чотири лапи Україна» простерилізували та вакцинували близько 500 тварин.

5b6acfc8ccc53_original.jpg

Як повідомляв Житомир.info, 1 травня 2018 року впродовж кількох годин у житомирському гідропарку волонтери та представники КП «Центр захисту тварин» шукали нові родини для підопічних підприємства.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мельник центр захисту тварин стерилізація  
Матеріали по темі