Влада

​У Житомирській області тривають перевірки кіосків з шаурмою та фастфудом: забракували майже 800 кг продукції

13 August 2018, 16:36

Фахівці головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області перевірили 93 місць несанкціонованої торгівлі продуктами харчування та вуличної їжі та не допустили до реалізації майже 800 кг харчових продуктів.

Про це 13 серпня повідомила прес-служба управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.

«Станом на 13 серпня 2018 року спеціалістами ГУ ДПСС в Житомирській області взято участь в комісійній перевірці 93 місць несанкціонованої торгівлі продуктами харчування та сировиною, в т. ч. вуличної їжі. Як наслідок не допущено до реалізації 769 кг харчових продуктів, сировини та продуктів домашнього виготовлення. Здійснено моніторинг місць швидкого харчування (кіосків, ларків і ін.), при цьому встановлено порушення та видано 57 приписів з пропозиціями по усуненню виявлених недоліків», - інформує сайт ГУ.

За даними прес-служби установи, за порушення вимог чинного законодавства щодо обігу продуктів харчування, в тому числі роботи фаст-фудів, при реалізації вуличної їжі на ринках області державні інспектори разом з працівниками ЛВСЕ притягнули до адміністративної відповідальності 68 осіб. 36 суб’єктів господарювання, які знаходяться поза межами території ринків, призупинили свою діяльність.

Нагадаємо, після отруєння у столиці майже сотні людей шаурмою в Житомирській області розпочалися перевірки місць продажу продуктів харчування та вуличної їжі.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області Олександр Волківський заявив, що курятина для небезпечної шаурми постачалася не з Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фастфуд шаурма Держпродспоживслужба  
Матеріали по темі