Події

У Чернівецькій області поліцейські розшукали 15-річну школярку з Бердичівського району, яка після сварки з матір’ю пішла з дому

5 September 2018, 12:08

15-річна бердичівлянка залишила домівку, поконфліктувавши з матір’ю, і подалася у мандри. 5 вересня поліцейські ювенальної превенції встановили місце перебування юної втікачки і нині вона у дорозі до рідних.

Про це 5 вересня інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

До Бердичівського відділу поліції звернулась жителька одного із сіл Бердичівського району із повідомленням про зникнення своєї 15-річної доньки. За словами жінки, увечері 30 серпня дівчина після сварки з нею зібрала свої речі і пішла з дому. Кількаденні самостійні пошуки зниклої не дали бажаних результатів. Тож лише 4 вересня рідні звернулись по допомогу до правоохоронців.

«Ми з’ясували, що у родині зниклої десятикласниці, окрім неї, виховується ще троє малолітніх дітей. Сім’я благополучна, на обліках не перебуває, у поле зору поліції ніхто з членів родини не потрапляв. Відтак для встановлення місця перебування дівчини працівники ювенальної превенції Бердичівського відділу поліції організували низку пошукових заходів. У тому числі були з’ясовані та опитані особи з кола спілкування зниклої й таким чином вдалося дізнатись, куди помандрувала школярка», - розповіла начальник відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.

Виявилось, юна втікачка поїхала до знайомої аж у Чернівецьку область. Гроші на дорогу виручила, продавши свій мобільник за 600 гривень, ще кілька сотень мала при собі готівкою. Заручившись підтримкою колег з Вижницького відділення поліції, бердичівські ювенальні офіцери вирушили слідом.

«Однак нашу мандрівницю довелося пошукати ще й у чужому краї. Дізнавшись, що по неї виїхали правоохоронці, наша розшукувана разом із подругою, в якої гостювала, знову втекла», - розповіла ювенальний офіцер Бердичівського ВП ГУНП Олеся Чубоха.

Знайти дівчину поліцейським вдалося лише уранці 5 вересня. Наразі бердичівська мандрівниця у супроводі правоохоронців прямує додому до рідних.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці серпня 2018 року правоохоронці розшукали двох втікачів з житомирського будинку сімейного типу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук поліція Гончарук  
Матеріали по темі