Суспільство

У селі Житомирської області презентують поштову марку із зображенням місцевого краєвиду

21 September 2018, 13:32

Вже цієї суботи, 22 вересня, мальовниче село Старий Солотвин, Бердичівського району відсвяткує своє 425-річчя. Під час святкового фестивалю відбудеться презентація унікальної поштової марки «с. Солотвин, Острів кохання».

Про це 21 вересня інформує сайт Житомирської ОДА.

Марка до 425-ї річниці Старого Солотвина буде із зображенням картини відомого мисливського будиночка, що знаходиться на території села.

«В цьому році святкується сторіччя української поштової марки. Саме до цієї події ми підготували вихід кількох марок прив’язаних до історичних місць Житомирщини та пам’ятних дат. Марка «с. Солотвин, Острів кохання» - одна з таких», - наголосила начальник управління культури та туризму Житомирської ОДА Тетяна Парфентієва.

Святкування розпочинається о 15:00 год. із відкриття роботи дитячої розважальної зони.

Також у програмі:

18:00 год. – святковий концерт за участі фольклорних колективів.

20:00 год. – танцювальна програма.

22:00 год. – фаєр шоу.

Довідково. Поштова марка «с. Солотвин, Острів кохання» буде видана в рамках проекту «Власна марка» від Укрпошти.

Як повідомляв Житомир.info, 2 січня 2018 року Житомирський музей космонавтики ім.С.П.Корольова одержав несподіваний і цінний подарунок – понад сотню поштових марок, присвячених історії космонавтики. «Космічну колекцію», зібрану у дитинстві і дбайливо збережену до сьогодні, передав музею Євген Процек. Також, як зазначили у прес-службі музею, на початку січня житомирянин Олег Герасимчук передав власну колекцію, в якій близько сотні «космічних» поштових марок та марочних блоків, випущених Кубою, В’єтнамом, Бурундією, Екваторіальною Гвінеєю у 60-80 роки минулого століття.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Старий Солотвин Бердичівський район марка ОДА  
Матеріали по темі