Місто

Президент обласної федерації драгонботу подякував меру Житомира та депутатам: Всі гребуть, всі розвиваються

3 October 2018, 12:16

Мер Житомира Сергій Сухомлин отримав подяку за сприяння у розвитку драгонботу, а працівниця виконкому братиме участь в чемпіонаті світу з цього виду спорту.

Про це на початку засідання міськвиконкому 3 жовтня повідомив президент обласної федерації з веслування на човнах «Дракон» Дмитро Мороз.

«Я хочу подякувати Сергію Івановичу (Сухомлину) за розвитку такого виду спорту, як веслування на човнах «дракон» від президента Федерації України з веслування на човнах «Дракон» Валерія Моргуна. Ви багато зробили для нашого виду спорту, ви розвиваєте це, ми стараємося і будемо дальше старатися, велике вам дякую. Хочу відмітити, що міська рада зібрала команду, яка третій рік бере участь в змаганнях на човнах «Дракон». Два ваших працівника стали призерами чемпіонату Європи в цьому році – Перегуда Олена і Кутішенко Антоніна. І ще 16 жовтня Кутішенко Тоня їде захищати наш Житомир на чемпіонаті світу», - сказав Дмитро Мороз.

Мер зауважив, що перш за все треба дякувати депутатам міської ради.

«Ну і депутатам дякую, бо всі гребуть, всі розвиваються», - сказав Дмитро Мороз, чим викликав сміх на засіданні міськвиконкому.


Як повідомляв Житомир.info, 8 вересня 2018 року до Дня міста у Житомирі проводили третій корпоративний чемпіонат з веслування на човнах «Дракон», в якому взяли участь вісім команд.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком драгонбот  
Матеріали по темі