Влада

Ігор Гундич представив нового керівника Бердичівської РДА і вручив йому Книгу досягнень

5 October 2018, 12:52

5 жовтня голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич у Бердичеві представив нового голову райдержадміністрації та вручив йому символічну Книгу досягнень району.

Про Ігор Гундич 5 жовтня написав у Facebook.

«Представив керівника Бердичівського району – Петра Яригіна. Він гідно представив себе на посаді голови Чуднівської РДА. Тепер, упевнений, серйозно підсилить Бердичівський район. Попередив усіх: я нікому не дам дестабілізувати ситуацію в районі. Зараз є всі важелі впливу, щоб давати по рукам тим, хто вносить деструктив. Маємо не руйнувати, а створювати. Продовжуємо будувати нові символи змін на Бердичівщині! P.S: вручив Петру Яригіну символічну Книгу досягнень Бердичівського району. Його завдання - зробити все, аби наповнити її фактами хоч би наполовину)», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, зранку 5 жовтня Ігор Гундич поїхав до Бердичева на представлення нового керівника РДА. Поки губернатор перебував з робочим візитом у Бердичеві, на асфальті перед ОДА з’явився напис – «Гундич поверни ліс».

Як повідомляв Житомир.info, своїми розпорядженням від 2 жовтня 2018 року (№161/2018-рп та №162/2018-рп) президент Петро Порошенко звільнив з посади голову Чуднівської РДА Петра Яригіна та призначив його керівником в Бердичівському районі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич представлення РДА Бердичівська РДА призначення Яригін  
Матеріали по темі