Політика

На асфальті перед Житомирською ОДА громадський активіст залишив Гундичу повідомлення

5 October 2018, 10:55

Поки губернатор Житомирської області Ігор Гундич 5 жовтня перебуває з робочим візитом у Бердичеві, на асфальті перед ОДА з’явився надпис – «Гундич поверни ліс».

Як відомо Житомир.info зранку, 5 жовтня, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич поїхав до Бердичева на представлення керівника РДА.

Також Житомир.info вдалося поспілкуватися з громадським активістом Андрієм Блощінським, який розповів, чому прийшов під стіни ОДА та написав повідомлення Гундичу.

«Малював надпис під стінами облдержадміністрації я стосовно вирубки лісу в Довжику. Змивав також я. Тому що я не хотів, аби мене вважали якимось вандалом і прирівнювали до організації С14 та інших. Влаштував я одиночний пікет і попросив друзів допомогти. Фарба на водній основі, вона змивається, думаю, що більше тижня вона не протримається. Малювати почав десь о 9-й ранку. Я попередив органи місцевого самоврядування, поліцію, що буду проводити такий захід», - сказав Андрій Блощінський.

Як повідомляв Житомир.info, за дорученням прем’єр-міністра, в Україні стартували ретельні перевірки лісгоспів та підприємств, які займаються вирубкою лісів та експортом лісоматеріалів. На Житомирщині таких підприємств 16.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Гундич Блощінський 
Матеріали по темі