Влада

Голова Житомирської ОДА рекламує компанію з російськими засновниками

6 October 2018, 12:29

5 жовтня голова Житомирської ОДА Ігор Гундич під час робочої поїздки до Бердичівського району побував на ТОВ «Українська ягода».

6 жовтня на своїй сторінці у Facebook Ігор Гундич зазначив, що підприємство вирощує ягоди на 100 гектарах.


«100 га ягід вирощують хлопці в Бердичівському районі. Тепер їх «Українська ягода» високо цінується в європейських супермаркетах, на міжнародних ринках. Наш місцевий бізнес виготовляє сертифіковану продукцію за європейським стандартом GlobalGap та напряму постачає ягоди до європейських мереж. Крім міжнародних грантів та контрактів із французькими партнерами, ТОВ має надійну підтримку держави, як і обіцяв Президент України. За 2 роки молоді бізнесмени одержали компенсації з бюджету на саджанці в понад 3,2 млн грн. Це допомогло їм значно підсилити свої позиції, розширити виробництво і, звичайно, збільшити вдвічі кількість робочих місць. Вчора гарантував: бізнес на Житомирщині матиме підтримку всіх ешелонів влади», - написав Ігор Гундич.

Відмітимо, що на сайті youcontrol у відомостях про компанію «Українська ягода» зазначається, що її засновниками є росіяни.

5bb8812324482_original.jpg

Як повідомляв Житомир.info, 5 жовтня голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич у Бердичеві представив нового голову райдержадміністрації Петра Яригіна та вручив йому символічну Книгу досягнень району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич Бердичівській район російська компанія  
Матеріали по темі