Місто

Біля панчішної фабрики у Житомирі нанесли розмітку пішохідного переходу та планують встановити світлофори

12 October 2018, 12:51

У зв’язку з реконструкцією підземного переходу біля житомирської панчішної фабрики на проїзній частині проспекту Миру нанесли розмітку пішохідного переходу.

Фото зі свіжою «зеброю» у соцмережі постять житомиряни.

Фото з Facebook Максима Гуральського, опубліковане 12 жовтня

За словами начальника управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Михайла Грищука, смуги пішохідного переходу намалювали 11 жовтня. Планується також встановлення світлофорів.

«На проспекті Миру, ближче до перехрестя з вулицею Богунською, встановлені тимчасові світлодіодні дорожні знаки «Пішохідний перехід» та нанесено «зебру». Це зроблено у зв’язку з ремонтом підземного переходу біля панчішної фабрики, аби убезпечити людей при переході дороги. Також розроблено проект щодо встановлення на цій ділянці двох світлофорів, з’єднаних єдиним контролером: один – у районі перехрестя проспект Миру – вулиця Богунська, другий – приблизно за 150 метрів, навпроти панчішної фабрики, в районі тролейбусного «кільця». Нині проект знаходиться на погодженні у поліції. Коли саме будуть встановлені світлофори, наразі казати зарано, адже цьому передуватиме відповідна процедура», – розповів Михайло Грищук.

Як повідомляв Житомир.info, У Житомирі реконструюють єдиний у місті підземний перехід, що знаходиться на проспекті Миру. За проектом, підземку облаштують пандусами, замінять старі конструкції та встановлять освітлення. Наприкінці вересня 2018 року начальник управління комунального господарства Житомирської міськради Олександр Марцун анонсував влаштування тимчасового наземного пішохідного переходу з відповідними дорожніми знаками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: панчішна фабрика пішохідний перехід розмітка  
Матеріали по темі