Влада

​Міська рада створила робочу групу з 7 осіб, яка має розібратися з результатами бюджету участі Житомира

18 December 2018, 10:40

Міська рада утворила робочу групу, яка має розібратися з результатами голосування за проект бюджету участі у 2018 році.

Таке рішення ухвалили на сесії 18 грудня.

Погоджувальна рада рекомендувала створити робочу групу у складі 7 осіб: по одному представнику від депутатських фракцій та один представник управління по зв’язках з громадськістю.

Депутат Олександр Величко запропонував включити до складу робочої групи представника позафракційних депутатів, але мер пояснив, чому ні.

«Ми це питання обговорювали і спеціально зробили 7 осіб, щоб вони могли приймати рішення», - повідомив мер Сергій Сухомлин.

Представники депутатських фракцій, які увійшли до складу робочої групи: Наталія Чиж, Наталія Леонченко, Микола Янушевич, Ігор Скоропад, Максим Манухін, Віктор Брокарєв.

Термін роботи робочої групи – до 14 січня 2019 року.

За утворення робочої групи проголосували 32 з 33 присутніх в сесійній залі після 10-хвилинної перерви (всього в міській раді 42 депутати).

Нагадаємо, 6 грудня 2018 року у міськраді відбулося засідання конкурсної комісії щодо обрання нових членів координаційної ради з питань бюджету участі, проте комісія так і не змогла обрати 10 нових членів коордради.

Як повідомляв Житомир.info, 30 листопада 2018 року завершився прийом документів до нового складу координаційної ради з питань бюджету участі. 19 представників громадськості виявили бажання увійти до складу постійно діючого консультативно-дорадчого колегіального органу - координаційної ради з питань бюджету участі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бюджет участі сесія міськрада  
Матеріали по темі