Культура

У Житомирській філармонії для 400 дітей виступила команда «Дизель Шоу»

19 December 2018, 09:37

Напередодні Дня святого Миколая, 18 грудня, команда «Дизель Шоу» привітала дітей Житомирської області зі святами, влаштувавши автограф та фотосесію, підготувала кілька концертних номерів та вручила всім унікальні подарунки. Свято відбулося в приміщенні Житомирської обласної філармонії ім. С. Ріхтера.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Розпочалася благодійна акція з «вільного мікрофону»: кожний з дітей отримав змогу поставити питання улюбленим артистам та отримати не лише відповідь, а й ексклюзивний подарунок – футболку команди «Дизель Шоу».

«Це є наше звернення до дітей: все в їхньому житті залежить тільки від них, і завжди варто вірити та рухатися до мети. Адже якщо дуже сильно старатися, то все вийде», - наголосив на меті такої благодійної акції артист Євгеній Сморигін.

«Також артисти влаштували цікавий танцювальний конкурс з дітьми та навіть привітали кількох іменників, вручивши їм особисті подарунки. По завершенню свята було організовано фотосесію з артистами», – пише прес-служба ОДА.

Загалом учасниками акції стали 400 дітей, в тому числі із прийомних родин та будинків сімейного типу.

Як повідомляв Житомир.info, традиційно, 19 грудня, у День святого Миколая, в Житомирі запалять головну ялинку на майдані Корольова. Планується, що після урочистого старту новорічних свят біля ялинки виступлять житомирські вокалісти: В’ячеслав Жила, Олександр та Яніна Яремчуки, Артем Кондратюк. Також запланований виступ гурту «Mad Heads».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: філармонія концерт Дизель Шоу День святого Миколая  
Матеріали по темі