Місто

На відкритті головної новорічної ялинки Житомира планують виступ гурту «Mad Heads»

4 December 2018, 18:02

Традиційно, 19 грудня, у День святого Миколая, в Житомирі запалять головну ялинку на майдані Корольова. Планується, що після урочистого старту новорічних свят біля ялинки виступлять житомирські вокалісти: В’ячеслав Жила, Олександр та Яніна Яремчуки, Артем Кондратюк. Також запланований виступ гурту «Mad Heads».

Про це йдеться у додатку до проекту рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про організацію та проведення новорічних та різдвяних свят в місті Житомирі», опублікованому на сайті міськради 4 грудня.

Також у рамках новорічних свят у Житомирі планують провести фестиваль панчохи, свято української казки та захід «Модний хвіст».

А в новорічну ніч, згідно з попереднім планом заходів, житомирян розважатимуть кавер-бенд «Світ Sugar» та Альона Апалькова, мистецька формація «Вулба», Житомирська студія вогню «Дім Сонця».

pl-ng1

pl-ng2

pl-ng3

pl-ng4

Нагадаємо, під час позачергового засідання виконкому Житомирської міської ради 28 листопада мер Сергій Сухомлин казав, що у зв’язку із введенням воєнного стану виникла необхідність переглянути програму святкування Нового року з унесенням змін.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міськради депутати 8 листопада 2018 року не дозволили збільшити до 700 тис. грн витрати на святкування новорічних світ, тому влада міста збирається шукати спонсорів. Управління культури Житомирської міськради 6 листопада оголосило тендери на придбання послуг з організації та проведення новорічних та різдвяних свят, а саме заходу «Казкове Багаття» та фестивалю «Різдвяна Панчоха», загальна сума тендерів - 560 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинка свято Новий рік Різдво  
Матеріали по темі