Фоторепортаж

Новорічні свинки на різдвяному ярмарку в Житомирі: фетрові, воскові та пряничні. Фоторепортаж

22 December 2018, 15:21

Не мала баба клопоту, купила порося, – жартома кажуть у народі. Купити порося і не мати клопоту, а лише потіху, можна на різдвяному ярмарку в Житомирі. Щоправда, мова йде про сувенірного «П’ятачка». Символ прийдешнього року – Жовта Земляна Свиня – красується тут у різних варіаціях: пряничні, цукрові, керамічні, пластмасові, воскові, фетрові, в'язані, шиті, фабричні та зроблені вручну – ось далеко не повний асортимент сувенірних свинок, які продають на ярмарку.

Нерідко про людей, котрі безпідставно поводяться хвалькувато, зверхньо і зарозуміло, кажуть, що ті величаються, як свиня в дощ. Зовсім протилежне астрологи кажуть про Свиню як знак східного (китайського) гороскопу. Люди, народжені в рік Свині, — справжні лицарі. Вони галантні, ввічливі, чесні, справедливі.

У свої законні права, згідно з китайським календарем, Свиня вступає 5 лютого. Астрологи передрікають, що у 2019 році радикальних змін у житті варто чекати самотнім людям. Успіх на особистому фронті прогнозується всім знакам зодіаку.

Нагадаємо, 22 грудня в Житомирі засніжило, однак це не завадило кільком десяткам батьків з дітьми взяли участь у дійстві «Багаття казок» на вулиці Михайлівській. Фоторепортаж з «Багаття казок» дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня у Житомирі на майдані Корольова відкрили Різдвяний ярмарок та запалили головну ялинку міста. В цей же день відкрилася резиденція святого Миколая, в які дні та години вона працюватиме, дивіться тут.

План заходів на новорічні та різдвяні свята у Житомирі можна переглянути тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: різдвяний ярмарок Новий рік  
Матеріали по темі