Суспільство

​У новорічну ніч охороняти порядок в Житомирській області будуть 650 поліцейських та нацгвардійців

30 December 2018, 13:21

Поліцейські Житомирської області проводять додаткові профілактичні заходи для забезпечення належного правопорядку та безпеки громадян під час проведення масових гулянь та інших святкових заходів.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«На території області тривають масові заходи, пов’язані із зустріччю Нового року та Різдва. У цей період працівники підрозділів поліції Житомирщини працюють у посиленому варіанті несення служби. Особливу увагу правоохоронці приділяють посиленню правопорядку у місцях масового перебування людей: на святкових ярмарках та поблизу головних ялинок населених пунктів, біля культових та релігійних споруд тощо», - йдеться у повідомленні.

Ситуаційний центр ГУНП координує діяльність підрозділів поліції для забезпечення дотримання безпеки та правопорядку на вулицях населених пунктів області.

Безпосередньо у ніч з 31 грудня 2018 на 1 січня 2019 років на охорону публічного порядку заступлять близько 650 поліцейських і бійців Національної гвардії. Масові заходи заплановані майже у всіх районних центрах області, зокрема відбудуться святкові концерти та вуличні вистави. Очікується участь у них понад 8 тисяч громадян. Правоохоронці працюватимуть безпосередньо у місцях проведення заходів.

Працівники поліції бажають усім жителям регіону світлих та радісних свят і нагадують про існуючі заборони щодо вживання спиртного у громадських місцях, а також закликають обмежити використання піротехнічних засобів.

Нагадаємо, в ніч на 1 січня 2019 року біля головної ялинки Житомира відбудеться святковий концерт та дискотека.

Як повідомляв Житомир.info, в минулому році за порядком в Житомирській області слідкували більше 200 поліцейських та бійців Нацгвардії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ГУНП Нацгвардія Новий рік ялинка концерт охорона порядку  
Матеріали по темі