Економіка

ТОП-10 підприємств Житомирської області, які на початок року боргують кошти працівникам

11 January 2019, 13:29

Річний антирейтинг підприємств Житомирської області, які боргують кошти своїм працівникам, продовжує очолювати ДП «Науково-дослідний інститут радіосистем» із заборгованістю під два мільйони гривень.

ТОП-10 найбільших по Житомирській області підприємств-боржників 11 січня опублікувала в соцмережі прес-служба Головного територіального управління юстиції в Житомирській області.

Так, з листопадового переліку боржників 2018 року «випало» ТОВ «Укрбелпродукт» з Коростеня, яке займається вирощуванням фруктових дерев та винограду й було на 4 місці за сумою невиплачених коштів, натомість з’явилось нове товариство – ПАТ «Ярунська сільгосптехніка» з Новоград-Волинського району, що ремонтує сільгоспавтомобілі. Нині воно на останній сходинці топу з боргом у 148 тисяч гривень:

Скріншот з допису управління юстиції

Нагадаємо, станом на 27 листопада 2018 року 22 підприємства в Житомирській області боргували зарплату людям, в тому числі комунальне підприємство «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, під кінець 2018 року підприємства Житомирської області збільшили борг по зарплаті на 1,8 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: борг зарплата підприєство юстиція  
Матеріали по темі