Місто

​На вихідних у Житомирі синоптики прогнозують потепління

11 January 2019, 13:56

У Житомирі та області протягом вихідних 12 та 13 січня очікується поступове підвищення температури повітря. Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах.

Про це Житомир.info 11 січня повідомили в Житомирському обласному центрі з гідрометеорології.

Прогноз погоди по Житомирській області на 12 січня, субота: хмарно, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер західний, 8-13 м/сек. Температура повітря по області вночі 8-13 градусів морозу, вдень від 4 морозу до 1 градусу тепла.

У Житомирі 12 січня вночі 10-12 градусів морозу, вдень 1-3 градуси нижче нуля.

13 січня, в неділю, буде хмарно. Вночі без істотних опадів, вдень очікується невеликий сніг. Вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

За прогнозами синоптиків, невеликий мокрий сніг та перепади температур спричинятимуть ожеледицю на дорогах і на початку наступного тижня.

Нагадаємо, 11 січня поліція Житомирської області закликала водіїв та пішоходів, які вирушатимуть в дорогу на вихідних, враховувати зміну погодних умов.

Як повідомляв Житомир.info, 13 січня на майдані Корольова житомиряни святкуватимуть Старий Новий рік. Також тут відбудеться перший у Житомирі фольклорний фестиваль «Маланка-фест».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода сніг ожеледь  
Матеріали по темі