Культура

«Маланка-фест» у Житомирі: програма заходів, за які міська влада заплатить 80 тис. грн

10 January 2019, 10:50

13 січня у Житомирі святкуватимуть Старий Новий рік або свято Василя, а також відбудеться перший Житомирський фольклорний фестиваль «Маланка-фест».

Програма заходів опублікована на сайті Житомирської мерії 9 січня:

  • 12.00 – збір учасників карнавальної ходи біля Дому української культури (вул. Велика Бердичівська, 61/18);
  • 13.00 – відкриття Першого Житомирського фольклорного фестивалю «МАЛАНКА-ФЕСТ» спільним виконанням щедрівки;
  • 13.20– стартап маланкарів (рух карнавальної ходи із щедрівками по вулиці Великій Бердичівській від Дому української культури до майдану імені С.П. Корольова);
  • 13.40 – виступ фольклорного ансамблю національного обряду «РОДОСЛАВ» на майдані імені С.П. Корольова;
  • 14.00 – святкова концертна програма фольклорних колективів міста Житомира та Житомирської області, нагородження учасників Першого Житомирського фольклорного фестивалю «МАЛАНКА-ФЕСТ»;
  • 16.00 - щедрувальні святки з Маланкою;
  • 16.30 – «Мішок з колядою» та «Щедра кутя» (смаколики і гостинці для малечі та дорослих);
  • 17.00 – «Казкове багаття».

На ресурсі ProZorro від 8 січня розміщений звіт про укладений договір між управлінням культури Житомирської міськради та житомирським ФОП Сидорець Руслан Васильович на мистецькі послуги з організації та проведення загальноміського свята «Фольклорний фестиваль «Маланка-фест».

За даним договором, виконавець має провести та організувати «Маланка-фест» 13 січня 2019 року на майдані Корольова у Житомирі. Вартість послуг – 80 тис. грн без ПДВ.

На ресурсі clarity-project.info є інформація про підприємця Сидорець Р.В., 1987 року народження, зареєстрованого в Житомирі. Досі Сидорець Р.В. брав участь лише в одному тендері. Це був тендер управління культури Житомирської міськради на послуги з організації новорічних заходів у 2018 році (організації святкування Дня святого Миколая та «Казкового Багаття») за 500 тис. грн, але управління культури тоді обрало переможцем аукціону ФОП «Пономарьову Наталію Михайлівну».

Як повідомляв Житомир.info, в рамках новорічного святкування на Михайлівській у Житомирі планували влаштувати «Казкове Багаття» та провести фестиваль «Панчохи», на ці цілі планували витратити 500 тис. і 60 тис. грн відповідно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: управління культури тендер ФОП фестиваль план заходів святкування Маланка  
Матеріали по темі