Влада

​У Житомирі почали готуватися до Другого форуму України та Білорусі: створили оргкомітет, розробляють план заходів

24 January 2019, 14:14

У Житомирській облдержадміністрації почали підготовку до проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь, який проведуть у Житомирі в другій половині 2019 року.

21 січня голова Житомирської ОДА Ігор Гундич підписав розпорядження про створення обласного організаційного комітету з підготовки та проведення форуму регіонів у Житомирі. Документ опублікований на сайті облдержадміністрації 24 січня.

«На виконання доручення Адміністрації президента України в частині підготовки та проведення Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь у другій половині 2019 року в місті Житомирі утворити обласний організаційний комітет з підготовки і проведення Форуму та затвердити його склад згідно з додатком», - йдеться у тексті розпорядження голови ОДА.

Даним розпорядженням новоствореному оргкомітету доручили розробити пропозиції щодо плану заходів з підготовки і проведення Форуму, а департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА до 10 лютого 2019 року узагальнити надані матеріали і подати їх на затвердження голові оргкомітету. Департамент фінансів має забезпечити фінансування видатків, пов’язаних з підготовкою та проведенням заходів в рамках форуму.

Контроль за виконанням даного розпорядження Ігор Гундич залишив за собою.

Нагадаємо, 26 жовтня 2018 року у місті Гомель відбувся Форум регіонів України та Республіки Білорусь, на якому президент України Петро Порошенко запропонував зробити цей захід щорічним і наступного разу провести у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: форум Білорусь ОДА Гундич  
Матеріали по темі