Культура

Учень однієї з житомирських шкіл передав музею космонавтики власну колекцію значків

12 February 2019, 12:14

Учень 9-го класу однієї з житомирських шкіл передав музею космонавтики колекцію значків.

Така новина 12 лютого з’явилася на сторінці Житомирського музею космонавтики імені С. П. Корольова у Facebook.

«Знайомтеся: на фото – Барвінкевич Дмитро, він навчається у 9 класі житомирської ЗОШ №15. А ще Діма захоплюється колекціонуванням значків. У минулу неділю юнак разом з мамою і молодшим братиком відвідав Музей космонавтики ім. С.П. Корольова, в якому був ще у дитинстві», – йдеться у дописі.

Після візиту до музею хлопець вирішив поповнити експозицію закладу власною колекцією значків.

«Мені дуже сподобалося в музеї. Я побачив багато нових експонатів, виставок і нових сучасних технічних засобів. Мені дуже захотілося зробити щось корисне для музею, і я вирішив подарувати колекцію «космічних» значків», – розповів Дмитро.

Колектив музею дякує житомирянину Дмитру Барвінкевичу за значки із серії «Советские исследования космоса», які поповнять колекцію музею з історії космонавтики.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого 2019 року в Житомирському музеї космонавтики відбулася перша лекція всеукраїнського туру «Космічна Україна. Те, що МИ робимо!», організаторами якої виступила команда Space Logistics Ukraine. У подарунок від Space Logistics Ukraine музей отримав величезні пазли із зображенням планет Сонячної системи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: музей космонавтики  
Матеріали по темі