Культура

Після «космічної» лекції житомирському музею подарували гігантські пазли з планетами Сонячної системи

7 February 2019, 15:46

5 лютого в Житомирському музеї космонавтики відбулася перша лекція всеукраїнського туру «Космічна Україна. Те, що МИ робимо!».

Про це йдеться на сторінці музею у фейсбук.

Організаторами події виступила команда Space Logistics Ukraine при підтримці Житомирської ОДА.

«Студенти, діти та їх батьки, викладачі з цікавістю і захопленням слухали лектора Valentin Gadenoff, який розповідав про космонавтику, екологію, астрономію. Обговорювалася навіть можливість створення космопорту на території України», - йдеться в дописі від 7 лютого.

Наймолодшим слухачем був 5-річний хлопчик Матвій. Він слухав про космос і роздивлявся слайди майже 2 години, показавши непритаманну своєму віку витривалість, за що і отримав подарунок – книгу Стівена Хокінга. Також подарунки отримали відвідувачі, що задавали питання лектору, - повідомляють у музеї космонавтики.

«За словами Валентина Гаденова, радника компанії Space Logistics Ukraine та лектора туру, це найкрасивіший музей, у якому він бував за своє життя», - йдеться у дописі Space Logistics Ukraine.

Житомирський музей космонавтики повідомив, що отримав у подарунок від Space Logistics Ukraine величезні пазли із зображенням планет Сонячної системи, а ще поділився гарною новиною: 5 лютого підписали договір про співробітництво між музеєм і Space Logistics Ukraine.

Нагадаємо, Житомирська облрада збирається звернутися до президента України з проханням присвоїти статус національного Житомирському музею космонавтики імені С.П. Корольова.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2019 року голова облради подивився, як витрачають 1 млн грн на освітлення та вентиляцію у музеї космонавтики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: музей космонавтики космос  
Матеріали по темі