Політика

​У Житомирі лідер партії «Основа» Сергій Тарута зустрівся з виборцями і розповів, з якою метою йде в президенти

11 March 2019, 12:38

7 березня до Житомира завітав кандидат в президенти, лідер політичної партії «Основа» Сергій Тарута, який зустрівся з виборцями і розповів, які зміни бажає втілити в житті країни, яким бачить майбутнє України.

Сергій Тарута переконаний, що у нас є усі можливості саме в 2019 році змінити шлях, яким рухається країна, щоб цей шлях був успішним.

«У нас для цього є усі можливості реалізувати позитивні зміни в країні. На жаль, ми досі цього не зробили, бо не мали гідної влади. Не мали розуміння у влади, що головна цінність – це людина, її добробут, її безпека, її свобода, її здоров'я і щастя, її потреби в духовному і культурному розвитку, в освіті, людина, яка повинна реалізовувати свої здібності і таланти в науці, в творчості, а не перейматися тим, як звести кінці з кінцями, як вижити», - стверджує кандидат у президенти.

За словами Сергія Тарути, партія «Основа» має за мету зробити країну успішною, змінити шлях країни, зробити так, щоб економіка процвітала, щоб люди поверталися з-за кордону, щоб будували саме у цій країні своє майбутнє і, найголовніше, щоб тут їх цінували. Проте для цього Україні не вистачає сильної влади.

«Намагання фальсифікувати вибори – це прояви слабкої влади, бо сильних і успішних політиків підтримують без підкупу. Так, у нас мало довіри до влади, проте ми йдемо в політику, щоб довести протилежне, щоб люди могли розраховувати, що до влади прийдуть люди високої моралі, які дбатимуть не про себе і своє збагачення,а про майбутнє країни», - запевняє Сергій Тарута.

За його словами, наразі важливо,який шлях обере країна на президентських виборах, але не менш важливими для держави є парламентські вибори.

«Наше завдання зробити усе можливе, щоб в наступному парламенті було щонайменше 230 депутатів, які прийдуть змінювати країну, і не думатимуть про себе і свої статки,а дбатимуть про людей. І це важливе завдання, тому що сьогодні картина зовсім інша. Тому ми ставимо перед собою амбітну ціль – зробити країну, якою б пишалися, ті хто живе в цій ній, в країні, яка б увійшла в 30-ку країн з найсильнішою економікою світу. Повірте,це можливо, це дуже складне завдання, але хочу сказати, що в нас є досвідчені, професійні, розумні люди, які можуть це зробити. Але вони будуть долучатися до розбудови країни, лише якщо поруч будуть ті, хто дбає про добробут і процвітання країни», - зазначив Сергій Тарута під час зустрічі з виборцями у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тарута вибори  
Матеріали по темі