Події

Внаслідок негоди у Житомирській області одна людина загинула та троє травмовані

12 March 2019, 10:40

Внаслідок ускладнення погодних умов через спрацювання системи захисту ліній електропередач станом на 7-му ранку 12 березня залишаються знеструмленими 537 населених пунктів у 15 областях. На Житомирщині знеструмленими є 56 населених пунктів. Також, через негоду в області є травмовані та одна людина загинула.

Про знеструмлення 12 березня інформує прес-служба ДСНС України.

«На Житомирщині шквальний вітер знеструмив 56 населених пунктів. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго. У Коростишеві Житомирської області, внаслідок падіння частини покрівлі з ТЦ «Фуршет» загинула 1 особа та 1 особу госпіталізовано до лікарні», - інформують рятувальники.

12 березня у прес-службі ДСНС України в Житомирській області у коментарі Житомир.info розповіли, що внаслідок негоди є одна травмована людина в Бердичеві.

«До центральної міської лікарні Бердичева з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, травма хребта, був доправлений чоловік, 1960 р.н. На нього впала металева брама», - розповіли у прес-службі ДСНС.

Увечері, 11 березня, відділ комунікації поліції Житомирської області на своєму сайті поінформував про те, що до лікарні звернувся житомирянин з тілесними ушкодженнями.

«О 16 годині цього ж дня (11 березня) до місцевої лікарні звернувся ще один постраждалий внаслідок вказаної події. Це житель Житомира віком 33-х років. У чоловіка діагностовано тілесні ушкодження у вигляді забоїв. Медична допомога надана без госпіталізації. Усі обставини події наразі з’ясовуються. Попередня правова кваліфікація – ч.2 ст.275 (Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України», - зазначили у поліції.

У Житомирі під час засідання комісії ТЕБ і НС начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Микола Дідківський повідомив, що в місті перевірять стан рекламних конструкцій, що зазнали пошкодження під час негоди. Про це пише прес-служба Житомирської мерії.

«Щодо бордів, які впали маю пропозицію терміново перевірити їх стан та згідно висновків заборонити використання з подальшим монтажем», - сказав Микола Дідківський.

Нагадаємо, у Житомирі шквальний вітер пошкодив більше 60 дерев.

Як повідомляв Житомир.info, по обіді 11 березня у Житомирі почали падати білборди: у сквері на Лятошинського рекламну конструкцію вітер «вивернув з коренем», також були повалені дерева, зірваний шифер та дорожній знак, який побив автомобіль. На 12-поверхівці в центрі Житомира 11 березня шквальний вітер зірвав рекламний банер, який не могла демонтувати інспекція з благоустрою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС ГУНП знеструмлення негода потерпілі Бердичів  
Матеріали по темі