Політика

На зустріч із кандидатом в президенти України Петром Порошенком прийшли кілька тисяч житомирян

12 March 2019, 11:25

Як подолати зовнішніх і внутрішніх ворогів України, як не на словах, а на ділі підвищити якість життя, як повернути мир із перемогою на українську землю. Про це під час зустрічі із житомирянами 11 березня говорив кандидат в президенти України Петро Порошенко. Впродовж останніх років Україна довела незламність свого духу та бажання бути незалежною і вирішальну роль у цьому процесі зіграло українське військо, яке стримало агресора і не дозволило зовнішньому ворогу здійснити свої плани - знищити українську державу.

«Ворог завдав нам дуже гірких втрат. Більше двохсот синів поліської землі віддали своє життя за незалежність України. Ми завжди пам'ятаємо ту високу ціну, яка заплачена за нашу свободу. І ніколи, чуєте, ніколи і нікому не дозволимо поставити Україну на коліна. Я дякую всім воїнам, всім добровольцям, волонтерам, всім, хто зберіг прекрасний житомирський край і всю Україну. Ми ніколи, чуєте, ніколи не здамо нашу землю ворогу, ми ніколи не станемо на коліна, як пропонують «їх» кандидати: стати на коліна, і, вибачте, рачки повзти до Путіна, щоб просити вибачення в Путіна за те, що він напав на нашу землю. Ніколи цього не буде. І наперекір всьому ми будемо боронити землю і розвиватися. І все є в України для цього», - каже кандидат в Президенти Порошенко.


Окрім зовнішнього ворога в Україні є ще й внутрішній, переконаний Петро Порошенко. І цей ворог - бідність. Але цілком в силах українців цього ворога подолати. Саме для цього кращі фахівці України розробили план на найближчі роки, який дозволить кожному жителю держави відчути зростання якості життя.

«Наше з вами завдання - відкрити можливості для всіх. В нашому плані детально, потижнево, щоденно, погодинно розписано: що ми маємо зробити, для того, щоб кожен з нас відчув, що Україна йде вперед. І наша формула, формула економічного розвитку, гарантує, що до кінця мого другого президентського терміну кожен громадянин України власною кишенею відчує зростання якості життя починаючи вже із цього року. Впевнений, що кожен з нас вже в 2019 році має відчути, що життя змінюється. І мета нашої з вами зустрічі, я прошу мандату довіри, мандату довіри, щоб служити вам. Я прошу вашої довіри, щоб зробити нездоланною нашу армію, щоб на нашу землю прийшла перемога і мир, щоб всюди зазвучала наша мова, щоб подолати бідність, зробити реформу освіти, сільської медицини, щоб в кожному куточку України зміцніли громади. І саме, щоб реалізувати цю мету я, Петро Порошенко, присвячую своє життя моїй країні. Я присвячую своє життя вам», - резюмує Петро Порошенко.

По закінченню зустрічі Порошенко зробив сотні селфі з людьми, які прийшли його послухати. Загалом на зустріч із кандидатом в президенти України Петром Порошенком на майдані Корольова прийшли кілька тисяч житомирян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі