Місто

​У Житомирі на 13 зупинках громадського транспорту встановили електронні табло. Адреси

13 March 2019, 14:38

Для підвищення комфорту мешканців та гостей міста у Житомирі на 13 зупинках громадського транспорту встановили електронні табло автоматичного прогнозування прибуття маршруток та тролейбусів. Ці табло також забезпечують вільний доступ до Інтернету та Wi-Fi.

У проекті рішення виконкому Житомирської міськради, опублікованому 13 березня 2019 року на сайті мерії, пропонується передати електронні табло з балансу виконкому на баланс КП «Житомиртранспорт».

У додатку до даного проекту рішення міститься перелік основних засобів, що передаються на баланс КП «Житомиртранспорт», у якому 13 адрес.

5c88f9e81bbc9_original_w859_h569.jpg

Нагадаємо, у квітні 2018 року виконавчий комітет оголосив тендер на придбання 15 інформаційних електронних табло для зупинок громадського транспорту, однак перший тендер не відбувся через брак пропозицій. Таступний тендер був більш вдалим – тоді вдалося придбати 13 електронних табло за 987 тис. грн у ТОВ «Дозор Україна». Договір на поставку товару був укладений 26 липня 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році проект під назвою «Європейські електронні табло прогнозування транспорту на зупинках» став одним з 13 переможців бюджету участі Житомира авторства житомирянина, нинішнього депутата міської ради Владислава Пучича.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: електронне табло транспорт зупинка  
Матеріали по темі